Metallitotuus ja   Vaadimme metallia  olivat muodostuneet aamurutiineiksi, en oikein päässyt sängystä ylös kuuntelematta molemmat läpi. Ongelmaksi saattaisi muodostua Myrskyntuoja, sillä sehän liittyisi kolmanneksi kuunneltavaksi ennen kuin saan evääkään heilautetuksi.  No, nykytilanteessa Myrskyntuoja on kolmantena ja se tietenkin hidastaa liikkeelle lähtöä, mutta se, minkä se hidastaa, se myös pistää vipinää villahousuihin ja saan tehdyksi asioita reippaammin.
Myrskyntuojasta oli tuolloin jo huhuja ja aloin odottaa sen ilmestymistä. Euroviisukarsinnatkin olivat tulossa.
Seurasin fanisivuja aktiivisesti. Manowar-keskusteluja löytyi sieltä täältä, ja aloin pohtia, mikä mystinen bändi tämä oli. Teräsbetonin pojat tuntuivat kunnioittavan tätä, Tb:n inhoajat taas pitivät poikia Manowarin matkijoina. Tämä vaatisi selvitystä. Jos maailmassa olisi toinenkin bändi, joka herättää samankaltaisia elämyksiä, niin se on liitettävä joukkoon. Uuden levyn nälkä alkoi näet vaivata: osasin kaikki jo puhkiulkoa.

Euroviisukohkaus alkoi ja Teräsbetoni uhoi voittoa. Kuunneltuani kaikki läpi tiesin, että ainoa, josta voisi olla estämään voitto, oli Kari Tapio. Ei nyt kuitenkaan kappaleen tai edes Kari Tapion ylivoimaisuuden takia olisi pelkoa, sillä -myönnetään tämä nyt ihan asiallisesti- kappale oli tavanomaisista tavanomaisin eikä sopinut enää euroviisuihin. Se oli suomalaiskansallista hyminää. Ja Kari Tapio, vanha ja väsynyt, ei pystynyt ulottamaan mahdollista säteilyään kovinkaan kauas. Liian iso areena olisi euroviisulava. Homman nimi vaihtui Lordin mukana. Välttämättä se ei tarkoita, että viisuista pitäisi tulla heviviisukilpailut, mutta se näytti, että muutoksen oli tultava.

Suurin vaara oli tietysti metallipelokkaat vanhukset ja muut diskohoppelipoppelit, jotka voisivat yhdistää
voimansa äänestyksessä. Hirveä oli ininä Lordin voitto karsintakisan jälkeen, vaikka jokaisella oli äänioikeus. Pelkäsin, että siitä olisi otettu opiksi ja aktiivisuudella saatettu Kari Tapio voittoon. Mutta metalli näytti voimansa. Ja taas alkoi marina. Ettekö te ikinä opi?
Minulla on täysi luottamus, että Teräsbetoni edustaa maatamme ylväästi ja tuottaa meille kunniaa.

Tiita Metallisydän